Museum
Kwartier
Heiloo

Adres & bereikbaarheid

Museumkwartier Heiloo op Landgoed Willibrordus is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Parkeren is gratis op het parkeerterrein naast de Overtoom. Dit terrein is bereikbaar via de Ypesteinerlaan.

  • Kennemerstraatweg 464
  • 1851 NG, Heiloo

* Bezoek de website van de desbetreffende musea voor de actuele COVID-19 maatregelen. 

Historisch Museum Heiloo

Dinsdag 19.00 tot 21.00. Zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00

Archeologisch Museum Baduhenna

Woensdag van 10:00 tot 12:00 en zaterdag 14:00-17:00

Toverlantaarn Museum

De 1ste en 3e zaterdag en de 2e en 4e woensdag van elke maand. Van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Verhalenkamer Willibrordus

Dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 16:00

Rondleidingen & groepsbezoek

In het Museumkwartier kan een arrangement samengesteld worden uit een rondleiding, filmpresentatie of workshop bij een of meer van de vier musea.

U kunt dit combineren met een expeditie over het Landgoed ( per golfkar voor mensen die minder goed ter been zijn), een bezoek aan de overige activiteiten of het bijwonen van een programma in de Cultuurkoepel.

Rustmomenten zijn er voldoende, u kunt koffie en thee drinken, lunchen of dineren in restaurant ”Keuken met Karakter” en Theeschenkerij de Trog / Galerie de Buitenkans.

Neem contact op met de VVV voor reserveringen of bijeenkomsten voor groepen.

Email: info@verhalenkamerwillibrordus.nl
Telefoon: 06-22795336.

Keuken met Karakter

Bezoek de brasserie voor een kop koffie of om te lunchen. Het is de plek waar je vrienden, familie of zakelijke partners kunt ontmoeten. Leuk om te combineren met een Museumbezoek.

VVV Informatiepunt Landgoed Willibrordus

In de Verhalenkamer is het VVV Informatiepunt gevestigd. Medewerkers informeren je over bijzonderheden op het Landgoed, in Heiloo en omgeving. Er zijn toegangsbewijzen voor voorstellingen in de Cultuurkoepel te koop, VVV-bonnen, duinkaarten, wandel- en fietskaarten, landgoedproducten en cadeau-artikelen.