Museum
Kwartier
Heiloo

Rondleidingen & groepsbezoek

In het Museumkwartier kan een arrangement samengesteld worden uit een rondleiding, filmpresentatie of workshop bij een of meer van de vier musea.

U kunt dit combineren met een expeditie over het Landgoed ( per golfkar voor mensen die minder goed ter been zijn), een bezoek aan de overige activiteiten of het bijwonen van een programma in de Cultuurkoepel.

Rustmomenten zijn er voldoende, u kunt koffie en thee drinken, lunchen of dineren in restaurant ”Keuken met Karakter” en Theeschenkerij de Trog / Galerie de Buitenkans.

Neem contact op met de VVV voor reserveringen of bijeenkomsten voor groepen.

Email: info@verhalenkamerwillibrordus.nl
Telefoon: 06-22795336.

Keuken met Karakter

Bezoek de brasserie voor een kop koffie of om te lunchen. Het is de plek waar je vrienden, familie of zakelijke partners kunt ontmoeten. Leuk om te combineren met een Museumbezoek.

VVV Informatiepunt Landgoed Willibrordus

In de Verhalenkamer is het VVV Informatiepunt gevestigd. Medewerkers informeren je over bijzonderheden op het Landgoed, in Heiloo en omgeving. Er zijn toegangsbewijzen voor voorstellingen in de Cultuurkoepel te koop, VVV-bonnen, duinkaarten, wandel- en fietskaarten, landgoedproducten en cadeau-artikelen.